Hotel Conacul din Ardeal

  • +4 (0766) 715.749 / +4 (0721) 770.870
  • Calea Feldioarei Nr. 71A, 500483 Brașov, România
  • Top Menu
Bucatarie traditionala romaneasca
Atmosfera medievala
Preparate culinare din vanat
Rezervă o cameră

Restaurant & bar

Savoare şi gusturi rafinate, delicatese şi băuturi fine, acestea sunt ingredientele perfecte pentru un adevărat festin de senzaţii. La noi veţi găsi cele mai gustoase preparate culinare, acompaniate de cele mai alese băuturi, ce vor satisface gurmandul din dumneavoastră. Bucuraţi-vă de bucătăria tradiţională românească, precum şi de cele mai populare mâncăruri internaţionale, toate pregătite cu maxim de savoare şi dedicaţie. Şi pentru că noi susţinem diversitatea, Conacul din Ardeal oferă mâncare variată, incluzând preparate naturale, meniuri vegetariene sau din peşte, precum şi meniuri din carne de pui, porc, vită sau vânat.

Restaurant Hanul din Ardeal

Pentru a experimenta o atmosferă medievală într-o lume modernă, vă invităm la Restaurantul Hanul din Ardeal, situat vis-à-vis de Hotelul Conacul din Ardeal. Aici se păstrează tradiţia hanurilor de altădată, unde veţi găsi mâncare tradiţională gustoasă, "ca la mama acasă” şi băutură pe placul tuturor.

Mic dejun

Micul dejun este masa principală din zi, aşa că începe-ţi ziua cu o masă sănătoasă care să te umple de energie şi bunăstare.

Masa de prânz

Luaţi o pauză de la activităţi şi savuraţi un prânz delicios, pe gustul vostru, doar din cele mai bune şi proaspete ingrediente.

Cina

După o zi plină de evenimente şi activităţi, răsfăţaţi-vă cu o cină copioasă, pentru a vă încheia ziua cu mâncare delicioasă şi companie plăcută.

Bar

Căutaţi o atmosferă degajată şi lejeră? Alegeţi să vă relaxaţi la barul nostru, unde veţi putea alege dintr-o diversitate de băuturi şi snak-uri, gândite să vă ofere o stare de bine.

Selecție de vinuri

Conacul din Ardeal vă pune la dispoziţie o selecţie variată de vinuri, potrivite atât pentru amatori cât şi pentru degustători. Pentru a le savura, nu rămâne decât să ne vizitați.

Rezervare

Completeaza formularul si in cel mai scurt timp vei fii contactat telefonic pentru finalizarea rezervarii.

Campurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Formular invalid:

Cererea dumneavoastra a fost inregistrata cu succes.

Veti fii contactat in scurt timp de receptionerul nostru pentru finalizarea rezervarii. O zi buna!
Trimite