cazare brasov, cazare in brasov, hotel brasov

Cazare Brașov

Conacul din Ardeal dispune de 24 de camere spațioase și elegant decorate ce își intampină oaspeții într-o atmosferă relaxantă asigurându-vă confortul necesar. În camerele de cazare ale hotelului nostru veți găsi decoruri diversificate, personalizate și camere tematice ce vor satisface diverse preferințe. Hotelul Conacul din Ardeal pune la dispoziție și un apartament de lux, cu un spațiu foarte generos și un grad maxim de confort.

Facilitătile superioare, ambientul plăcut și designul original se întrunesc pentru a crea locul perfect pentru liniște și relaxare. Spațiul generos, prezentarea impecabilă și dotările moderne transformă camerele noastre în locul ideal pentru odihnă și recreere.

Camere Deluxe - Cazare Brasov

Camere
de Lux

Camere Tematice - Cazare Brasov

Camere
Tematice

Apartament Deluxe - Cazare Brasov

Apartament
de Lux

Facilităti camere

  • Acces internet wireless gratuit
  • TV
  • Aer condiționat
  • Mini-bar
  • Baie cu duș
  • Uscător de păr
  • Cosmetice baie
  • Prosoape
  • Room Service

Camere de Lux

Practice și cu bun gust, camerele de lux îndeplinesc toate condițiile necesare unui loc perfect de cazare. Dacă vă doriți o cameră deosebită, atunci cazarea în camera de lux este alegerea optimă pentru dumneavoastră. Bucurați-vă de servicii de lux, cazare excelentă și confort la Hotel Conacul din Ardeal.

Camere Tematice

Venim în întâmpinarea dumneavoastră cu un concept original și vă punem la dispoziție cele 12 camere de cazare tematice. Decorul acestor camere a fost inspirată de la numele județelor din Ardeal. Camerele prezintă un decor unic iar elementele istorice, alături de condițiile superioare de cazare, creează o ambiantă regală și vor face că timpul petrecut aici să rămână o experientă de neuitat.

Camera Alba

Denumirea acestei camere de cazare a fost inspirată de la numele județului Alba iar originea cuvântului latin "albus" - alba, inseamnă alb.

Camera Covasna

În numele smaraldului natural, care este contrastul verdelui crud al codrilor strămoșești ce reprezintă mai bine de jumătate din suprafața județului Covasna, am creat această cameră de cazare pentru a vă face să simțiți prospețimea naturii.

Camera Harghita

Camera Harghita este inspirată din cel mai atractiv punct turistic din județ și anume Lacul Roșu. Camera de cazare este decorată cu un tapet elegant de culoare roșie.

Apartament de Lux

Elegantă, stil și confort, acestea sunt elementele care le-am îmbinat pentru plăcerea dumneavoastră. Apartamentul de Lux îndeplinește cel mai înalt standard de rafinament, chiar și pentru cei mai aspri critici. Alegeți unul dintre serviciile de cazare de top ale hotelului nostru, cazare în apartament de lux!

Top