Restaurant & Bar

Savoare și gusturi rafinate, delicatese și băuturi fine, acestea sunt ingredientele perfecte pentru un adevărat festin de senzații. La noi veți găsi preparate gustoase, acompaniate de vinuri alese, ce pot satisface gurmandul din dumneavoastră.

Bucurați-vă de bucătăria traditională romanească, precum și de cele mai populare mancăruri internaționale, toate pregătite cu maxim de savoare și dedicație. Și pentru că noi susținem diversitatea, Conacul din Ardeal oferă un meniu variat, incluzând preparate naturale, preparate pentru vegetarieni sau din pește, precum și preparate din carne de pui, porc, vită sau vânat.

Restaurant Hanul din Ardeal

Pentru a experimenta o atmosferă medievală într-o lume modernă, vă invităm la Restaurantul Hanul din Ardeal, situat vis-à-vis de Hotelul Conacul din Ardeal. Aici se păstrează tradiția hanurilor de altădată, unde veți găsi mâncare traditională gustoasă, "că la mama acasă” și băutură pe placul tuturor.

Mic dejun

Micul dejun este masa principală din zi, aşa că începe-ţi ziua cu o masă sănătoasă care să te umple de energie şi bunăstare.

Masa de prânz

Luați o pauză de la activităti și savurați un prânz delicios, preparat din cele mai bune și proaspete ingrediente.

Cina

După o zi plină de evenimente și activităti, răsfătati-vă cu o cină copioasă, pentru a vă încheia ziua cu mâncare delicioasă într-un cadru ambiental plăcut.

Selecție de vinuri

Conacul din Ardeal vă pune la dispoziţie o selecţie variată de vinuri, potrivite pentru toate gusturile. Pentru a le savura, nu rămâne decât să ne vizitați.

Top